Cel de-al treilea duel dintre CSM Suceava și Unirea Dej, din cadrul barajului pentru menținerea în primul eșalon al voleiului masculin românesc, va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 13.00, în sala „Dumitru Bernicu”, de la Liceul cu Program Sportiv. Primele două partide s-au disputat la Dej, încheindu-se cu victorii pentru formația ardeleană, cu 3-1 și 3-0. În condițiile în care confruntarea se derulează după sistemul cel mai bun din cinci meciuri, un nou eșec al formației pregătite de Tudor Orășanu și Vasile Moșuc ar fi sinonim cu retrogradarea. În cazul unui succes al formației Clubului Sportiv Municipal, jocul al patrulea se va disputa tot la Suceava, duminică. Dacă „alb-albaștrii” vor reuși să profite de avantajul terenului propriu în aceste două întâlniri, meciul decisiv se va juca la Dej, pe 26 aprilie.

Revenită pe prima scenă a voleiului masculin românesc după o pauză de 12 ani, CSM Suceava a încheiat sezonul regulat pe ultimul loc (12), în timp ce Unirea Dej s-a poziționat a noua.

În celălalt duel din play-out se confruntă Știința București (locul 10) și U Cluj (locul 11). Cele două formații și-au împărțit victoriile în primele partide disputate până acum.