Trei tineri tenismeni suceveni, în vârstă de doar 10 ani, au concurat recent, cu bune rezultate, la competiții desfășurate sub egida Federației Române de Tenis.

Astfel, fălticeneanul Daniel Mitocaru, pregătit Alexandru Straton, a reușit să se impună la turneul „Dom Profesor” de la Roman, după ce a dispus în finală de humoreanul Patrick Toader Sasu. În acest an, Mitocaru a mai câștigat Cupa Simba Invest, de la Suceava, și s-a clasat al doilea la Cupa Viitorilor Campioni (Roman) și la Kinder Joy of Moving Tennis Trophy (Brașov). În ce-l privește pe Patrick Toader Sasu, a izbutit la rândul său câteva rezultate importante în 2023, precum locul al doilea la Cupa Valexin, de la Suceava, și locul al treilea, la Cupa Dolinex, de la Piatra Neamț.

Tot în weekendul trecut, Robert Ștefan Reiner, de la ACS Tenis King, a avansat până în ultimul act la Open-ul Maramureșului, fiind nevoit să abandoneze din motive medicale în meciul decisiv pentru titlu. În actualul sezon, Robert Ștefan Reiner a reușit să se impună la Cupa Dolinex, s-a poziționat pe locul al doilea la Cupa Swisspor, de la Cluj-Napoca, și a prins ultima treaptă a podiumului de premiere la Cupa Valexin. Robert Ștefan Reiner și Patrick Toader Sasu sunt antrenați de Costin Berariu.