Claudia Costiuc, atleta legitimată la CSM Dorna Vatra Dornei și antrenată de Cristian Prâsneac, a reușit să obțină titlul de vicecampioană națională la tineret sub 23 de ani. Sportiva s-a clasat a doua în proba de 800 de metri și a obținut cel mai bun rezultat al ei, de 2 minute, 5 secunde și 51 de sutimi, cu care s-a clasat și pe locul 4 la senioare.

La Campionatul Național de Seniori și Tineret de la Craiova, care a avut loc în perioada 8-9 iulie, a mai participat și Robert Petru Kore, antrenat tot de Cristian Prâsneac. Acesta s-a clasat pe locul 5, la categoria tineret.

”Am plecat de acasă cu gândul de a face o cursă mare cu sportiva Claudia Costiuc, exact cu o lună înainte de Campionatul European U20, care are loc în perioada 7-10 august, la Ierusalim/Israel. Am vorbit cu sportiva că această cursă poate avea un rol important la Campionatul European. Sportiva a luat startul cu cele mai bune senioare din România. După trecerea liniei de sosire sportiva a avut un timp care ne dă mari speranțe la Europene. Aș vrea să mulțumesc și celor din spatele muncii noastre, conducerii cluburilor CSM Dorna Vatra Dornei, CSM București, cât și sponsorilor personali ai sportivei Apa Bucovina și Mol România”, a arătat Cristian Prâsneac.