Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Frasin, a sfârșit tragic, duminică, după ce a căzut din cireș, în curtea locuinței sale. Bărbatul a decedat la Spitalul Județean Suceava, duminică noapte, la câteva ore după căzătura care s-a dovedit a fi fatală.

Din cercetările Poliției orașului Frasin a rezultat că duminică, în jurul orei 17.00, bărbatul de 56 de ani s-a urcat într-un copac din curtea sa, pentru a culege cireșe. La un moment dat, soția sa a auzit un zgomot puternic și a ieșit din locuință pentru a vedea ce s-a întâmplat. Femeia l-a găsit pe soț la sol, în stare de inconștiență, lângă o creangă ruptă.

Cadrele medicale l-au preluat pe bărbat și l-au dus inițial la Spitalul orășenesc Gura Humorului. De aici, bărbatul a fost transferat mai departe la Spitalul Județean Suceava.

Membrii familiei au relatat că bărbatul era singur în momentul în care s-a urcat în cireș și nu au suspiciuni cu privire la deces.

Conform procedurilor, polițiștii au deschis un dosar penal și au dispus efectuarea necropsiei pentru a fi stabilite cauzele morții.