După două victorii consecutive în campionat, CSU Suceava va avea o misiune extrem de dificilă în etapa a V-a a Ligii Naționale de handbal masculin, urmând să evolueze pe terenul campioanei Dinamo București, vineri, cu începere de la ora 17.00. Înaintea acestei confruntări care va fi transmisă în direct de postul de televiziune PRO Arena, universitarii au primit în sala „Dumitru Bernicu” încurajări din partea edilului Sucevei, Ion Lungu.

„Am simțit nevoia să-i felicit pe jucători pentru ultimele două meciuri, în care au avut prestații extraordinare. Victoria cu Steaua este una istorică, în vreme ce succesul cu Timișoara a venit foarte spectaculos, printr-un gol marcat în ultima secundă.

Am venit să-i încurajez pe băieți și să-i asigur de sprijinul Primăriei. Până la această dată, pe parcursul anului 2023 s-a virat în contul clubului suma de 1,8 milioane de lei, iar așa cum am promis, vom asigura finanțarea echipei în continuare, cu toate că nu este simplu în plină perioadă de criză economică. Suntem alături de universitari pentru a face performanță, cu atât mai mult cu cât lucrările la sala polivalentă sunt în grafic.

Visul nostru este să putem găzdui la un moment dat Campionatul European Universitar și cred că suntem îndreptățiți să sperăm la acest lucru, mai ales că echipa suceveană are trei trofee continentale în palmares. Ar fi un eveniment foarte important pentru orașul nostru”, a declarat primarul Ion Lungu.