Echipele locale de rugby se întâlnesc sâmbătă, 18 noiembrie, în ultimul meci cu miză al sezonului pentru ambele, partida pentru locurile 13-14 la finalul Ligii Naționale de Rugby.

Rugby Club Gura Humorului va fi gazda meciului care va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Tineretului, cu CSM Bucovina Suceava.

Dacă sucevenii nu au avut nici o victorie în acest an, humorenii au obținut câteva victorii importante în 2023, însă, din păcate, din cauza unor mari probleme de lot și a lipsurilor financiare, s-au pierdut alte meciuri cheie și s-a risipit astfel șansa de calificare pentru un loc mai bun.  

Acum, ambele echipe văd acest meci ca pe cel mai important al sezonului, o victorie fiind importantă pentru un loc mai sus în clasamentul final și pentru moral.

Ambele echipe au loturi destul de restrânse, după accidentări și plecări, însă antrenorii ne-au transmis că pot alinia echipe de start competitive, în care se vor îmbina jucătorii foarte tineri cu cei cu experiență.  

Rămâne de văzut și cum se va putea juca acest meci în condițiile unei zi de sâmbătă în care se anunță temperaturi scăzute, ploi și chiar ninsori.

”Dacă unii au ”Derby della Madonnina”, noi de ce n-am avea ”Derby della Bucovina” ? Poate că n-avem strălucirea celor două echipe din Milano, dar asta nu înseamnă că suntem mai prejos și că nu vă onorăm așteptările.

Vă așteptăm în număr cât mai mare, sâmbătă,18 noiembrie, ora 11:00, la Stadionul Tineretului din Gura Humorului, unde vom întâlni pe CSM Bucovina Suceava”, au transmis cei de la RC Gura Humorului.