Un bărbat în vârstă de 38 de ani a sfârșit tragic în timp ce se afla la serviciu, pe șantierul unui bloc în construcție din Rădăuți. Tragedia s-a produs miercuri dimineață, când, în jurul orei 9.15, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată că pe strada Fabricilor din municipiu a avut loc un accident de muncă.

Costică Motrescu avea 38 de ani și era angajat al unei firme din Vicovu de Sus, care efectua lucrări în beneficiul unei alte societăți din Rădăuți, care ridică un bloc pe strada Fabricilor.

Din primele cercetări ale poliției a rezultat că bărbatul se afla singur, pe un balcon de la etajul I al construcției, loc în care efectua lucrări de izolație exterioare. Din neatenție, bărbatul s-a fi dezechilibrat și a căzut pe spate, în gol, de la o înălțime de aproximativ 5 metri. Din păcate, impactul cu scările din beton de la intrarea în bloc i-a fost fatal muncitorului.

Procedural, polițiștii au deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „ucidere din culpă”, în cadrul dosarului ancheta fiind continuată, pentru a se stabili condițiile exacte în care s-a produs tragedia.