Încă un accident care are în prim plan inconștiența a avut loc duminică noapte, un șofer băut și fără permis de conducere pierzând controlul asupra mașinii, care a intrat într-un șanț și apoi s-a răsturnat peste un gard. În mașină se aflau patru bărbați, având în vedere violența impactului și cum s-a răsturnat mașina peste gardul din beton și fier putându-se spune că cei patru au noroc că au scăpat cu viață.

În jurul orei 22.30, pompierii militari de la Rădăuți au fost alertați cu privire la un accident rutier care s-a produs la Frătăuții Vechi.

Echipajele medicale ajunse la fața locului au preluat și dus la spital pe doi din cei patru ocupanți ai mașinii.

Din cercetările ulterioare ale poliției a rezultat că pe DJ 178C, în comuna Frătăuții Vechi, șoferul autoturismului VW Golf, în timp ce avea direcția de deplasare dinspre Frătăuții Noi spre Rădăuți, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare pe fondul vitezei, mașina părăsind carosabilul prin partea stângă față de direcția sa de mers.

Din cercetări a rezultat că în mașină s-au aflat patru bărbați.

Tânărul care ar fi fost la volan a ajuns la spital, având plăgi contuze, la fel ca și un pasager, care avea și un traumatism cranio-facial.

Tânărul care ar fi fost la volan a putut fi verificat cu etilotestul, rezultând concentrația de 0,60 mg/l alcool în aerul expirat, fiindu-i prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Ca urmare a interogării bazelor de date ale Poliției Române s-a stabilit că cel care a fost la volan nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de ”vătămare corporală din culpă”, ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.