Foresta este singura echipă de Liga a III-a din județ care nu a reluat pregătirile, gruparea suceveană având șanse mari să-și închidă definitiv activitatea în această iarnă din cauza datoriilor acumulate.

Confruntați cu această stare de incertitudine, fotbaliștii care au evoluat pe Areni în prima parte a campionatului au ales să-și caute norocul prin alte zări. Portarul Toma Niga a prins un transfer important, la formația de prima ligă Politehnica Iași, în vreme ce mijlocașul Marian Ilie a făcut și el un salt în carieră, fiind înregimentat de echipa de eșalonul secund CS Tunari.

În ce-i privește de Karime Makongo, Adrian Corniciuc și Odoh Chika, au fost prezentați oficial de liderul Seriei a II-a a Ligii a III-a, Metalul Buzău.

Pentru promovarea în eșalonul secund va lupta și mijlocașul Samson Izuogu, cu noua sa echipă, CSM Bacău, în vreme ce fundașul Vlad Cimbru a fost transferat de concitadina FC Bacău.

Apărătorul lateral Șerban Nițu s-a înțeles cu Șomuz Fălticeni, în timp ce Sebastian Nechita și Sebastian Ababei vor continua să activeze sub comanda antrenorului Florin Croitoru, care a semnat cu formația de eșalonul al treilea Viitorul Curița, ocupanta poziției a opta în Seria a V-a.

De asemenea, foarte tânărul portar Matei Cuciureanu, în vârstă de 17 ani, își va continua cariera la Politehnica Iași, oficialii grupării din Copou văzând în el o soluție pentru viitor.