Un tânăr care nu a împlinit încă 18 ani a ajuns în arest pentru mai multe furturi comise în municipiul Suceava, dar și pentru infracțiuni repetate la regimul rutier.

Constantin-Ady B. a ajuns la un noian de infracțiuni, astfel că, după reținerea în arest, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă.

În ședința de miercuri, 31 ianuarie, Judecătoria Suceava a admis propunerea procurorilor și a dispus arestarea inculpatului pentru comiterea a patru infracțiuni de furt calificat, trei de conducere fără permis și trei infracțiuni de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Mandatul de arestare pentru 30 de zile poate fi contestat la Tribunalul Suceava. 

Tânărul a spart un bar și un magazin din zona Mărășești și a furat un BMW X3. În cazul mașinii, acesta s-a folosit de rezerva de chei găsită la o spargere. Atrage atenția că același BMW a fost furat de două ori de hoț. Practic, minorul a furat o dată mașina, a abandonat-o, iar apoi a sustras-o din nou, cu cheile pe care le avea.

Evident, minorul a și condus fără permis, polițiștii reușind să probeze în sarcina sa trei infracțiuni de conducere fără permis și trei de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.