Consilierul local din partea PNL Adrian Arămescu își continuă acțiunile de sfidare a legislației și a sucevenilor. Ca de fiecare dată când vine la Primăria Suceava pentru a rezolva o problemă de serviciu sau personală își trântește mașina pe unde apucă. Vineri a parcat, din nou, pe unul din cele două locuri destinate persoanelor cu handicap. Zilele trecute a parcat-o pe trotuar. Practic, pentru Adrian Arămescu nu există nici un fel de bun-simț.

Imaginile pe care le-am primit le-am transmis și Poliției Locale Suceava. Directorul acestei instituții, Ovidiu Doroftei, a precizat că în momentul în care subordonații săi au ajuns la Parcarea Primăriei, mașina consilierului local nu mai era în zonă.

”Din câte știu, a mai fost amendat, iar personal voi lua legătura cu domnul Arămescu pentru a-i transmite să respecte legislația în ceea ce privește parcările în municipiul Suceava. În caz contrar, va fi amendat, iar sancțiunea pentru parcare pe locul destinat persoanelor cu handicap este între 2.000-6.000 de lei”, a arătat Ovidiu Doroftei.

În presa locală s-a scris de mai multe ori despre această atitudine de bombardier pe care consilierul local PNL Adrian Arămescu o are zi de zi, dar nimeni din partid sau din conducerea Primăriei Suceava nu s-a învrednicit să-l tragă de mânecă. Sau poate l-o fi tras, dar l-a durut undeva de cei care i-au spus că nu procedează corect. Este o atitudine care nu poate fi tolerată. Asta dacă tindem spre civilizație și nu spre haos.