La aproape 10 zile de la sistarea furnizării căldurii în sistemul public de termoficare din municipiul Suceava ca urmare a temperaturilor neobișnuit de mari pentru această perioadă a anului, Thermonet a reluat furnizarea acestui serviciu public. Măsura a fost luată pe fondul unei răciri semnificative a temperaturilor exterioare, care s-ar fi făcut simțite curând și în locuințe.

”Având în vedere evoluția temperaturilor medii exterioare de la începutul lunii aprilie, Thermonet SRL a procedat la sistarea furnizării încălzirii în municipiul Suceava, din data de 08.04.2024.

Însă, datorită interesului constant asupra calității serviciilor oferite de Thermonet și a evoluției prognozei ulterioare, care prevedea o scădere bruscă a temperaturilor exterioare, societatea noastră a menținut pompajul la sursă, cu eforturi financiare suplimentare, tocmai pentru a fi pregătiţi în a asigura căldura în casele sucevenilor.

Astfel, începând din seara zilei de 16.04.2024, a fost reluată furnizarea agentului termic pentru încălzire, tuturor consumatorilor racordați la sistemul centralizat de termoficare. Urmărim în permanență evoluția temperaturilor exterioare și, în funcție de prognoza meteo, vom crește progresiv și vom ajusta parametri de furnizare, urmând să oprim furnizarea când vremea se va reîncălzi”, a precizat directorul Thermonet Suceava, Mugur Corlățan.

Pentru oricare alte disfuncționalități sesizate cu privire la calitatea furnizării energiei termice, consumatorii racordați la sistemul centralizat de termoficare al Sucevei sunt rugați să sune de urgență la dispeceratul Thermonet, la numărul 0230.520.924.