Deputatul PSD Gheorghe Șoldan, care candidează pentru președinția Consiliului Județean Suceava la alegerile din data de 9 iunie, a declarat că în această funcție vrea să aibă o echipă de primari puternică alături de care să dezvolte județul.

Prezent la o întâlnire cu cetățenii din orașul Solca, alături de primarul Cornel Țehaniuc, Gheorghe Șoldan a spus că la fiecare întâlnire pe care o are le vorbește oamenilor despre echipa de primari pe care va miza ca președinte al Consiliului Județean.

„Din echipă face parte și primarul orașului Solca, Corel Țehaniuc, care a reușit în cele două mandate de până acum să dezvolte constant localitatea prin investiții realizate în principal cu fonduri guvernamentale și europene.

De la modernizarea unor străzi care nu au mai văzut asfalt de zeci de ani, la investiții semnificative în educație, cultură, servicii sociale și siguranță publică.

Cornel Țehaniuc va candida pe 9 iunie pentru încă un mandat, pentru că dorește să continue proiectele începute și să demareze altele noi.

Solca trebuie să redevină un orășel cochet, o destinație turistică, și pentru asta este nevoie de o echipă”, a precizat Șoldan.

El a subliniat faptul că această echipă trebuie să fie la primărie, la Consiliul Județean Suceava și la București.

Deputatul Gheorghe Șoldan a adăugat că le-a transmis direct și sincer cetățenilor din Solca faptul că PSD va câștiga în toamnă alegerile parlamentare și va fi în continuare la guvernare.

„În calitate de președinte al Consiliului Județean Suceava, împreună cu colegii parlamentari ai PSD Suceava mă voi mă voi zbate să aduc fiecărui colț al județului nostru investițiile de care are nevoie”, a dat asigurări Gheorghe Șoldan.

El a adăugat că din punctul său de vedere, dezvoltarea județului se face prin dezvoltarea fiecărei localități.