O fetiță din Mihoveni, Narcisa Mihaela Maruneac, diagnosticată recent cu leucemie acută limfoblastică (cu celule precursoare B - chimioterapie), are mare nevoie de ajutor. Se împlinește mai bine de o săptămână de când Mihai și Gheorghina Maruneac, părinți fetiței, care mai au doi copii, trec printr-un moment de cumpănă. Mezina, micuța Narcisa Mihaela, în vârstă de doar patru ani, a fost diagnosticată cu o boala cruntă. De pe 29 mai 2024, Mihai Maruneac se află la Spitalul „Sf. Maria” Iași, alături de fetița lui bolnavă. Familia este într-o continuă suferință, deoarece perspectivele sunt incerte.

„Într-o săptămână am dormit 15 ore... Stau lângă fetiță și o asist în permanență, deoarece organismul ei micuț suferă la fiecare antibiotic și intervenție medicală”, a povestit tatăl Narcisei Mihaela Maruneac.

Un copil are nevoie de ajutor! O familie se luptă să își salveze, cu ajutorul medicilor, copilul, însă are nevoie de ajutor moral și financiar. Deja s-a deschis o campanie pe rețelele de socializare: „Haideți să ne mobilizam cu toții, să dăm dovadă de empatie și să ajutăm o familie greu încercată. Cei care vor să aducă un strop de speranță și să-i ofere micuței Narcisa Mihaela o șansă la viață o pot face printr-o donație în unul dintre cele două conturi deschise la Banca Transilvania, titular Maruneac Mihai. Cont Ron: RO18 BTRL RONC RT0C I608 6001, Cont Euro: RO62 BTRL EURC RT0C I608 6001”, spun inițiatorii campaniei umanitare.

Nu ezitați să faceți o faptă bună, să donați pentru micuța Narcisa Mihaela!