După cum deja ați fost informați, în urma incidentului de la jocul cu Steaua, Comisia de Disciplină a FRH a hotărât ca echipa CSU Suceava să dispute următoarele cinci meciuri de pe teren propriu fără spectatori. Clubul sucevean a făcut apel la această decizie, dar până la primirea unui răspuns oficial, solicită ca în tribunele sălii „Dumitru Bernicu” să poată lua loc copii cu vârsta maximă de 14 ani.

„Având în vedere hotărârea Comisiei de Disciplină din data de 3 septembrie 2024, prin care clubul nostru a fost sancționat să desfășoare cinci jocuri pe teren propriu fără spectatori, și ținând cont de practicile din alte sporturi (fotbal) în circumstanțe similare, în interesul promovării handbalului ca joc sportiv în rândul copiilor și tinerilor, vă rog să aprobați ca jocurile pe teren propriu ale echipei noastre de handbal masculin din Liga Națională să se desfășoare cu participarea copiilor sub 14 ani, în limita locurilor disponibile. Precizăm că, în cazul primirii acordului, accesul copiilor se va face pe grupe de 20 de elevi, însoțiți de un cadru didactic de specialitate al școlii de unde provin”, se arată în adresa trimisă către Federația Română de Handbal de Clubul Sportiv Universitar Suceava.

CSU Suceava va întâlni echipa CSM Făgăraș, sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 17:30, în sala „Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv Suceava, în cadrul etapei a III-a din Liga Națională de handbal masculin.