Terenurile de zgură de la Complexul Sportiv „Unirea” au găzduit zilele trecute ultimul turneu de tenis în aer liber din acest an. Competiția desfășurată în cadrul Circuitului Național „Sportya” a avut în program patru concursuri de simplu și unul de dublu, de nivelul 6.

Astfel, tabloul de concurs de la nivelul 5 a fost disponibil tenismenilor începători, în timp ce nivelurile 6, 7 și 8 s-au adresat practicanților acestui sport din ce în ce mai avansați.

Întrecerea de nivelul 5 s-a încheiat cu victoria lui Alin Șoimaru, care a fost urmat în clasament de Gabriel Oanea, Luiza Robciuc și Alexandru Spircu.

La nivelul 6, câștig de cauză a avut Constantin Bălan, care a dispus greu în ultimul act de Adrian Roșu. Careul de ași a fost completat de Ovidiu Cimbru și Vasile Maxim.

Sergiu Ceucă s-a încoronat câștigător al concursului de nivelul 7 după ce a trecut în finală de Viorel Negru. Podiumul a fost completat de Alex Năstasă și Ionel Șuiu.

Turneul cel mai tare, de nivelul 8, a avut-o învingătoare pe Maya Rotari. Tânăra tenismenă în vârstă de doar 15 ani i-a devansat în ierarhia finală pe Alexandru Straton, Daniel Lăzăruc și Dan Vlădeanu.

La dublu, clasamentul se prezintă astfel: 1. Gabriel Petrovici / Adrian Roșu; 2. Viorel Negru / Alin Șoimaru; 3. Costel Chelariu / Constantin Bălan și Vasile Ungurean / Nicolai Iliuț.