Un foc de armă a fost tras, în timpul nopții de miercuri spre joi, asupra unui tren de persoane care circula de la Timișoara la Reșița, iar o alică a pătruns prin geam, în compartiment. Nu au fost persoane rănite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, miercuri seara, Poliția Transporturi Feroviare Reșița a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că asupra trenului de persoane Regiotrans 16.113 Timișoara – Reșița, s-a tras din exterior un posibil foc de armă. Automotorul aparține unui operator privat, iar o alică a pătruns prin geam, în compartiment.

Conform martorilor, incidentul a avut loc imediat după ce trenul a plecat din gara Colțan, din județul Caraș-Severin. Din fericire, nicio persoană aflată în tren nu a fost rănită.

“Echipa operativă deplasată la fața locului, din care a făcut parte și un polițist din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, nu a identificat proiectile sau fragmente de proiectil. Au fost însă ridicate probe, urmând a se efectua o expertiză criminalistică. Cercetările continuă în vederea clarificării stării de fapt, sub coordonarea Parchetului competent”, a arătat IPJ Caraș-Severin.