Doi pietoni care traversau regulamentar, pe marcajul pietonal, au fost accidentaţi miercuri de maşini la Suceava şi Fălticeni, unul dintre accidente fiind provocat de o şoferiţă în vârstă de 19 ani.

La ora 09.30, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din municipiul Fălticeni, ajunsă în intersecția cu bdul Revoluției, o tânără de 21 de ani, din comuna Preutești, a efectuat un virajul la stânga, ocazie cu care a surprins și accidentat ușor o femeie de 49 de ani, din comuna Vadu Moldovei, angajată în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cele două participante la trafic au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În jurul orei 10.00, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, un bărbat de 48 de ani, din oraşul Salcea, a surprins şi accidentat ușor o tânără de 21 de ani, din județul Hunedoara, angajată în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se precizează în comunicatul poliţiei.