Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Liteni, este cercetat pentru trei infracţiuni, printre care şi tentativă de omor, după un scandal petrecut luni într-un bar din localitate. Acesta este acuzat că a bătut cu un obiect contondent un consătean în vârstă de 24 de ani. Victima a fost examinată la Serviciul de Medicină Legală Suceava, stabilindu-se faptul că leziunile produse de obiectul contondent folosit de agresor necesită pentru vindecare 35-40 zile de îngrijiri medicale, iar viaţa acesteia a fost pusă în primejdie.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava şi Serviciul Investigaţii Criminale Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „tentativă de omor”, „port sau folosire fără drept de obiecte periculoase” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

„În cauză s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a autorului, ce a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava, urmând ca, la 29.08.2018, acesta să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă”, se precizează în comunitatul poliţiei.