O fată de 9 ani a ajuns la spital după ce a fost opărită accidental de concubinul mamei. Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul prânzului, la locuinţa din Valea Moldovei a surorii femeii.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, între cei doi concubini au intervenit mai multe certuri, motiv pentru care femeia a decis să se mute de la Capu Câmpului, acolo unde locuia de circa 12 ani cu concubinul.

Sâmbătă, bărbatul a încercat să o aducă înapoi la Capu Câmpului pe femeie, motiv pentru care s-a deplasat la Valea Moldovei, acolo unde aceasta locuia.

Între cei doi a izbucnit o ceartă, iar bărbatul a pus mâna pe un ibric plin cu apă fierbinte, pe care l-a aruncat către femeie. Aceasta s-a ferit, însă apa opărită din ibric a ajuns pe corpul uneia dintre fetele minore.

Copila în vârstă de 9 ani a suferit arsuri şi a fost luată cu o ambulanţă şi transportată la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului.

Aici a fost diagnosticată cu „arsură de gradul 2 la nivelul coapsei și a gambei drepte pe o suprafață de 3% din suprafața corpului”, fără a se impune internarea.