Din primăvara anului viitor, numărul locurilor de învățământ disponibile la una dintre cele mai mari unități școlare din municipiul Suceava va fi suplimentat cu aproape un sfert din capacitatea actuală.

Acest lucru este posibil ca urmare a unei investiții de amploare demarată de Primăria Suceava în această vară, la Școala nr.10 din Cartierul Burdujeni, în care învață în prezent 1100 de elevi, dar la care se înregistrează numeroase alte solicitări de înscriere.

„Prin urmare, am decis să mansardăm școala, pentru a beneficia de 8 săli de clasă în plus, în care să poată învăța 250 de copii. Lucrările de mansardare merg destul de bine, în primăvară urmând a fi finalizate”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu, care a și verificat în teren stadiul lucrărilor.

Edilul sucevean a precizat că în această perioadă una dintre prioritățile primăriei este pregătirea școlilor pentru noul an școlar, numeroase alte lucrări de reparații și investiții fiind în execuție în unitățile de învățământ din municipiul reședință de județ.