Gruparea de hoţi care acţiona în zona Rădăuţi a fost anihilată de poliţişti. Oamenii legii au efectuat în cursul zilei de vineri 6 percheziţii la locuinţele a patru dintre cei vizaţi, ocazie cu care au găsit şi o parte din obiectele furate.

Pe numele a doi dintre suspecţi au fost emise mandate de arestare pentru o perioadă de 30 de zile, în timp ce alţi doi suspecţi au fost plasaţi sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cei patru au fost prinşi în noaptea de joi spre vineri, la Suceviţa. Maşina care participase şi la furturile anterioare, şi care între timp fusese identificată, a fost oprită în trafic, iar autorii legitimaţi. Astfel, s-a stabilit că este vorba de Puiu Filip şi Petre Popescu, ambii din Rădăuţi, respectiv Ionuţ Feraru şi Fernando Todiriu, ambii din Ştefăneşti.

„Cu ocazia examinării autoturismului au fost identificate mai multe bunuri ce corespundeau descrierii bunurilor sustrase în ultima perioadă de la diverse părți vătămate. Ca urmare a celor prezentate, s-a solicitat și obținut de la Judecătoria Rădăuți emiterea a șase autorizații de percheziții la locuințele suspecților de pe raza municipiului Rădăuți și a orașului Ștefănești”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Suceava.