Un bărbat în vârstă de 47 ani, din Mănăstirea Humorului, ce conducea un autoturism luni, în jurul orei 14, pe bdul Bucovina din oraşul Gura Humorului, a efectuat un viraj la dreapta, pentru a opri pe trotuar, şi a acroşat cu aripa dreapta faţă a autoturismului o localnică de 30 de ani, care se deplasa pe trotuar.

După impact, deşi conducătorul auto a văzut că femeia acuza dureri la şoldul piciorului stâng, acesta a părăsit locul accidentului, iar victima s-a prezentat la poliţie sesizând cele întâmplate, după care s-a deplasat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru a fi consultată de medicul de gardă.

În urma investigaţiilor medicale, victima nu a rămas internată.

Conducătorul auto a fost identificat şi testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările vor fi continuate de polițiştii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, se precizează în comunicatul poliţiei.