Sucevenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare al municipiului reşedinţă de judeţ nu vor beneficia timp de 5 zile de apă caldă, în perioada 3-7 septembrie.

În respectivul interval de timp, prestatorul serviciului de transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice, Thermonet Suceava, va efectua revizia anuală a sistemului, precum şi o serie de lucrări de mentenanţă şi reparaţii, acţiuni menite să pregătească desfăşurarea în condiţii optime a furnizării agentului termic pentru iarna viitoare.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă asigurăm că vom acţiona cu responsabilitate maximă pentru ca în seara zilei de 7 septembrie apa caldă să ajungă în casele sucevenilor”, a spus directorul general al Thermonet SRL, Mugur Corlăţan.

Pe durata opririi programate a sistemului de termoficare vor fi efectuate şi lucrările de racordare la sistemul centralizat a celor două noi blocuri ANL din zona Metro, care urmează să fie date în folosinţă în toamna acestui an, precum şi branşarea la punctul termic al Pieţei Agroalimentare Centrale, care va beneficia de încălzire în sezonul rece.