Un microbuz în care se aflau cinci persoane a derapat și a ajuns într-un șanț cu apă, marți dimineața, pe DN 17 C, la ieșire din orașul Năsăud. Cele cinci persoane sunt evaluate medical, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Microbuzul în care se aflau cinci persoane a derapat pe un pod și a ajuns într-un șanț, marți dimineața, la fața locului intervenind mai multe aputospeciale ale Servicului de Ambulanță și ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Conform purtătorului de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar, în microbuzul căzut de pe pod pe DN 17 C, la ieșirea din orașul Năsăud spre Bistrița, se aflau cinci persoane.

“La locul accidentului echipajele de intervenție au găsit cinci victime neîncarcerate, ieșite din microbuz, conștiente, cooperante și fără leziuni majore. Toate victimele sunt evaluate de personalul medical”, a declarat Ciprian Păcurar.

Inspectoratul de Poliție Bistrița-Năsăud a declanșat o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul și cine este vinovat.