Simona Halep se pregătește să debuteze în primul meci oficial al noului sezon. Miercuri, 9 ianuarie, de la ora 06:00, numărul unu mondial se va întâlni cu Ashleigh Barty în fața căreia a mai jucat de două ori. Ambele meciuri s-au încheiat cu victoria Simonei.

Până la primul meci al anului, liderul WTA a oferit un amplu interviu celor de la The Guardian cărora le-a vorbit despre obiectivele fixate în perioada în care a stat departe de tenis, dar și despre viața ei personală, detalii pe care Simona nu este obișnuită să le vorbească.

"Am noi obiective. Normal că nu mă compar cu cei care au câștigat 10 sau 20 de Grand Slam-uri. Dar, venind din Constanța, de nicăieri, și devenind cea mai bună, e ceva extraordinar pentru un român și pentru mine ca persoană.

Acum, vreau să fim mult mai bune în Fed Cup, să sperăm la un titlu, și la Olimpiada din 2020. Vreau să mai câștig un Grand Slam, să mai închei un an pe primul loc, dar nu voi pune presiune pe mine.

Mai am câțiva ani în tenis și vreau să mă dezvolt și în alte privințe. În 10 ani mi-aș dori să am 3 copii, o familie frumoasă și să fiu retrasă din tenis, știind că am dat totul", a spus Simona Halep.