Volumul „Femeia condusă de promisiuni”, semnat de Daniela Delibaș, va fi lansat vineri, 17 martie 2023, la ora 18:00, la Biserica Filadelfia Suceava. Moderator: Ramona Duciuc, Invitați: Loredana Solovăstru, Vlad Breană, Emi Vieriu; Cântare: Anca Ostafe, Grup „Surori Ipotești”; Poezie: Lidia Duciuc.

Evenimentul va fi transmis live pe site-ul Biserica Filadelfia Suceava (YouYube). „Vă aştept cu drag la lansarea cărții <Femeia condusă de promisiuni>, publicată la Editura Scriptum din Oradea,să privim şi să ne ancorăm încă o dată în promisiunile divine şi să primim o speranță de nezdruncinat pentru viitor prin ele. Vino să primești darul promisiunilor divine!”, este mesajul autoarei, care a mai publicat până acum„Femeia care mută munții” (2013) și „Semne ale dragostei Sale” (2017). Daniela Delibaș are 41 de ani și locuiește în Ipotești.Este autoare de carte și redactor-crainic la un post de radio din municipiul Suceava. 

Îi place să fie „o influență pozitivă” în viața celor din jurul ei și încearcă prin diferite metode să lupte pentru ca oamenii din jurul ei să-L cunoască pe Dumnezeu. Acesta este și motivul pentru care a ales să lucreze ca redactor-crainic la Radio „Vocea Evangheliei“ Suceava și să scrie cărți precum: „Femeia care mută munții” (2012) și „Semne ale dragostei Sale” (2017).

Susține conferințe pentru femei în Europa și America. Are o anume sensibilitate și chemare pentru națiunile unde Biblia încă nu a ajuns, în mod special Africa, locul unde își dorește să ajungă pentru a ajuta și pentru a le vorbi oamenilor despre dragostea lui Dumnezeu și despre promisiunile Sale.
Daniela Delibaș a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității de Stat din Oradea și Facultatea de Teologie din cadrul Universității Emanuel din Oradea. Este căsătorită cu interpretul și compozitorul de muzică creștină Mitică Delibaș, împreună cu care are trei copii: Marcu, David și Elisa. Cântă alături de soțul ei în cadrul evenimentelor organizate de diferite grupuri confesionale din țară și din străinătate.

 

Căutări

Cartea „Femeia condusă de promisiuni”, ne spune autoarea, „te va ajuta să dai curs liber în viața ta puterii unor promisiuni dumnezeiești care îți vor readuce speranța în inimă, te vor inspira, te vor mângâia, dar te vor și provoca în același timp. Cartea expune un colaj de pasaje scripturale care vorbesc despre dragostea măreață și nemărginită a lui Dumnezeu pentru creația Sa, dar mai ales pentru copiii Săi – fiii și fiicele de Împărat – în dreptul cărora El vrea să lase o neasemuită putere – puterea promisiunilor Sale! Îți dorești această putere divină și în viața ta? Este colosală și fără margini și, în lipsa ei, tu nu ai nici o putere. Dar poți să intri în sfera ei chiar azi. Fii o <femeie condusă de promisiuni> și vei fi de neînvins”.

Depreamulteoriuitămcăîntrăireanoastrăzilnică,înluptacusituațiiledificilealevieții,spune Daniela Delibaș, avemlaîndemânăoputerepecareoneglijămadesea:putereapromisiunilorluiDumnezeu. Prin cartea de față, Daniela Delibaș caută a ne (re)aduce aminte că nusuntem singuri în lupta cu circumstanțele vieții, că ne putem ridica prinputerea promisiunilor lui Dumnezeu, că putem trăi o viață de victorie, o viațăîmplinită și împlinitoare. Parcurgând fiecare pagină a cărții, cititorul va descoperimai multe promisiuni decât și-ar imagina vreodată că are Dumnezeu pentrufiecare. „Și vei mai descoperi ceva: faptul că Dumnezeu nu îngăduie niciodată oîncercare în viața ta fără a-ți fi pregătit deja modalitatea de a trece biruitoareprin ea”, spune autoarea.