Un tânăr de 22 de ani care a produs un accident, acroşând o vacă şi rănindu-l pe proprietarul acesteia, a fost identificat de poliţişti în urma căutărilor, după ce a preferat să plece de la faţa locului.

Accidentul s-a produs sâmbătă seara, înainte de ora 18.00, pe drumul judeţean 291A, în zona comunei Zamostea. Un bărbat de 47 de ani, din localitate, se deplasa pe partea dreaptă a drumului, ducând de lanţ o bovină pe care o cumpărase. La un  moment dat, din spate a venit un autoturism care a acroşat bovina. În urma impactului, vita a suferit leziuni şi s-a răsturnat peste bărbat, provocându-i traumatisme la un picior şi la o mână. După producerea accidentului conducătorul autoturismului nu a oprit, continuându-şi deplasarea de DJ 291A, în direcţia oraşului Siret. Bărbatul de 47 de ani a fost preluat de un echipaj de ambulanţă, fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, aceştia au reuşit identificarea conducătorului auto care a provocat accidentul, fiind vorba de un bărbat de 22 de ani, din comuna Zamostea. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea înregistrată fiind de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care la spital i s-au recoltat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările sunt continuate pentru clarificarea condiţiilor în care s-a produs accidentul şi stabilirea cu exactitate a vinovăţiilor.