Doi răniţi au fost preluaţi de echipajele ambulanţelor şi transportaţi la spital, în urma coliziunii dintre un autoturism şi o autoutilitară. Impactul s-a produs joi, după ora 12.00, pe un drum din comuna Şcheia, în apropierea Registrului Auto Român.

Şoferul unui autoturism marca VW, care circula pe un drum cu sens unic cu două benzi, strada Aviatorilor din comuna Şcheia, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de pe stânga spre dreapta, izbindu-se cu autoturismul în bena unei autoutilitare Mercedes, care era staţionată pe banda din dreapta.

În urma coliziunii, la faţa locului a fost solicitată intervenţia unei autospeciale pentru descarcerare, însă din fericire nimeni nu a rămas încarcerat în interiorul autoturismului implicat în accident. Echipajele de intervenţie au identificat şase persoane în cele două vehicule implicate, însă în urma evaluărilor, doar două dintre acestea, provenite din autoturism, au ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava.

Poliţiştii au demarat cercetări, din primele informaţii vinovat de producerea accidentului fiind şoferul autoturismului.

Testările cu etilotestul au demonstrat că cei doi şoferi nu consumaseră alcool înainte de a se urca la volan.