La Iulius Mall Suceava va avea loc avea loc duminică, 19 ianuarie 2020, de la ora 18.00, în zona foodcourt, concertul extraordinar al Filarmonicii de Stat Botoșani. Evenimentul reunește talentul orchestrei simfonice, coordonată de dirijorul Iulian Rusu, și vocile remarcabile ale tenorului Andrei Fermeșanu și mezzo-sopranei Maria Miron. Acordurile intrumentiștilor se vor împleti armonios cu timbrul unic al Paulei Seling, oferind publicului o seară muzicală de neuitat.  

 

"Începând de vineri până duminică, te așteptăm la Târgul de Handmade,care va avea loc în zona foodcourtdin Iulius Mall Suceava. Vei descoperi o varietate de articole unicat, perfecte pentru a-ți personaliza garderoba, dar care pot deveni cadoul ideal pentru persoanele dragi ție. Bijuterii fine, piese de îmbrăcăminte, dar și felurite accesorii sunt doar câteva dintre propunerile expozanților, realizate cu măiestrie și pasiune", anunţă reprezentanţii Iulius Mall.

 

Prima săptămână de școală din 2020 se încheie cu Atelierul de Creație, la Iulius Mall. Susținute de specialiștii de la Creativ & Deco, sâmbătă, în zona magazinelor pentru copii, întâlnirile crează cadrul perfect pentru ca cei mici să își dezvolte îndemânarea. Atelierul se va desfășura în două grupe, primii participanți exersându-și imaginația de la ora 14.00, iar cea de-a doua echipă, de la ora 15.00. Cei mici vor avea de făcut, de această dată, un ursuleț din polistiren, pe care îl pot lua acasă. Materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall Suceava. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se pot face la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor.