Cornel Cernoschi, din Dornești, bărbatul prins de mai multe ori în trafic la volanul unor mașini care aveau, în loc de numere de înmatriculare, plăcuțe cu numele său și care a refuzat în mod repetat să prezinte polițiștilor la control documentele mașinii sau cele personale, declarându-se „suveran” și refuzând să se supună regulilor Statului Român, a fost condamnat la o pedeapsă rezultantă de 1 an și 5 luni de închisoare.  

Sentința a fost dată de Judecătoria Rădăuți vineri, 27 ianuarie. 

Judecat pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat și pentru conducere cu permisul anulat, bărbatul este deja în pușcărie din luna decembrie a anului trecut, când o primă pedeapsă pe numele său a rămas definitivă. 

Cornel Cernoschi nici măcar nu a făcut apel împotriva deciziilor Judecătoriei Rădăuți.

Pedepsele pe numele său încep să se adune, iar un alt dosar privind aceleași infracțiuni este încă în faza de judecată.

Suceveanul se revendică membru în organizaţia „Suveranilor”, care contestă orânduirea din România. Mișcarea se opune statului, indiferent de forma acestuia.
Acesta a pus pe mașinile pe care le-a folosit, în locul plăcuțelor de înmatriculare, plăcuțe cu numele său – ”Cornel Cernoschi”.  

Bărbatul s-a aflat o bună perioadă sub măsura de control judiciar,

însă și atunci a continuat să conducă.

De fiecare dată când a fost depistat în trafic s-a ales cu dosare penale pentru infracțiunile de conducere a unui autovehicul neînmatriculat, respectiv pentru conducere fără permis.

Cornel Cernoschi are discernământ, astfel că a răspuns penal pentru faptele sale.