Candidatul AUR la Primăria municipiului Rădăuți, Dan-George Marcu, a declarat, în cadrul emisiunii „Eu cu cine votez?”, că după ultimele sondaje efectuate în Rădăuți, se află pe primul loc în preferințele electoratului pentru funcția de primar al municipiului.

Dan-George Marcu a acceptat să-și facă o scurtă caracterizare, după ce, anterior, a fost de acord să-i caracterizeze pe principalii contracandidați pe care îi are la Primăria Rădăuți: Bogdan Loghin, Traian Andronachi și Aurel Olărean.

Așa cum a făcut și în ultimele zile, Dan-George Marcu a dezmințit categoric ideea unui blat cu PSD sau PNL, „comasații”, după cum i-a numit, și a explicat cine a lansat acest zvon în spațiul public.

Vizionând înregistrarea emisiunii, pe pagina noastră de Facebook sau pe canalul de YouTube al „Monitorului de Suceava”, puteți afla câți ani a spus Dan-George Marcu că va rămâne în politică, în ce context a afirmat că „multor oameni din Rădăuți le este frică să vorbească” și la ce și la cine s-a referit când a declarat că „acolo se fac niște deturnări incredibile, incredibile” și „ei se văd frumoși, deștepți, de neînlocuit”.