Discuția este despre echipa clinicii de recuperare medicală de la TrifMed, din Fălticeni. 

În anul 2019, o familie din loc. Hârtop ai cărei copii au finalizat studii în medicina de recuperare, Balneofiziokinetoterapie și recuperare, beneficiind de contextul unor finanțări pentru înființarea de noi societăți comerciale adresate românilor din diaspora, și-a convins mama, care era la momentul respectiv rezident în Italia, să vină acasă și să utilizeze dreptul său de rezidență pentru a construi o afacere de familie în domeniul sănătății.

Au reușit să se asocieze cu medici profesionişti, să construiască o echipă tânără de profesioniști, iar în foarte scurt timp, echipa TrifMed a reușit să devină principalul centru privat de recuperare din Fălticeni, loc al cărui prag este călcat lunar de sute de pacienți, printre care și sportivi de performanță care fac cinste județului nostru.

Anul acesta, mai exact weekendul ce tocmai a trecut, centrul clinic TrifMed marchează o primă decizie de extindere și transformă Clinica de recuperare medicală într-un centru clinic cu specializări multiple.

“A fost și rămâne dorința noastră să investim până când reușim să avem adresabilitate completă pentru tot setul de nevoi pe care un pacient îl are.

Momentan reușim să adăugăm, în completarea serviciului de recuperare medicală, cardiologie clinică, endocrinologie, reumatologie, ortopedie pediatrică”, declară administratorul societății, Vasile Trifina.

Într-o clădire recent renovată și modernizată, am reușit să avem o incursiune în noul spațiu cu prilejul evenimentului de lansare de sâmbăta trecută și am observat că, pe o suprafață de 600 mp, noul centru clinic deține o bază de tratament pentru recuperare medicală, cabinete pentru ambulatoriul de specialitate de tip cardiologie clinică, ortopedie pediatrică, neurologie, recuperare medicală, endocrinologie, medicina internă, diabetologie, îngrijiri la domiciliu, spațiu amenajat pentru kinetoterapie pentru copii.

“Am reușit să atragem pentru fiecare specializare medici specialiști, cu reputație care excedă județului nostru și continuăm să cumpărăm echipamente tehnologice de ultimă generație, care să deservească actul medical necesar pacienților”, a declarat Vasile Trifina.

Aflăm de la colectivul echipei TrifMed că serviciile clinicii sunt rezervate pentru minimum două luni în avans și ne bucurăm să vă prezentăm povestea unei familii care a combinat facilitățile publice de finanțare cu educația copiilor, de unde a rezultat o afacere de familie care aduce sănătatea mai aproape de pacienți.

“Vreau să transmit cititorilor ca un ultim gând al acestui interviu faptul că noi nu excludem accesul în centrele publice de sănătate, doar că nivelul mare de rezervare în avans ne demonstrează că infrastructura publică de sănătate nu deservește nevoile pacienților la nivelul la care aceștia ar avea nevoie.

Aș mai adăuga aici faptul că noi, furnizorii privați de sănătate, reușim să avem o abordare personalizată pentru că la final de lună, dacă suntem în minus, aceasta înseamnă că nu reușim să mulțumim suficient.

Inovăm și ne adaptăm continuu, iar profiturile le reinvestim ca să creștem.

Oferim pachete de servicii medicale decontate prin Casa Națională de Asigurări, aceasta din dorința de a fi accesibili, iar dumneavoastră să puteți alege unde să vă tratați“.