Epilarea cu laser este cea mai cerută procedură de la Salonul Queen Elisabeta, ofertele propuse în ultima perioadă fiind foarte bine primite de clienții și clientele care-și doresc să scape de părul nedorit.

Reprezentanții salonului anunță noi promoții la ședințele de epilare definitivă: în acest sezon, costul pentru o ședință full body este de doar 350 de lei.

Este cel mai bun preț de pe piața suceveană, ofertă care vine la pachet cu cele mai inovative și eficiente tehnologii, cu rezultate vizibile imediat, care aduc confort și încredere clienților care apelează la acest serviciu.

De asemenea, Salonul Queen Elisabeta menține oferta cu pachetul de zece ședințe, full body, care are prețul redus la 3.000 de lei.

Epilarea cu laser este una dintre cele mai inovative şi eficiente modalităţi de îndepărtare a părului nedorit.

Beneficii: tratează foliculita, înlătură părul nedorit, rezultate vizibile de la prima ședință, se poate face inclusiv în anotimpul cald.

Este o procedură nedureroasă și rapidă care-ți aduce un confort pe timp îndelungat.

Detalii despre procedură și prețuri pot fi consultate pe https://www.facebook.com/salonQueenElisabeta, la 0748 279 422 sau la sediul din str. Zamca, nr. 17.

 

Laser Alexandrite și laser Dioda cu eficiență maximă

Salonul Queen Elisabeta își așteaptă clienții cu aparate de epilare definitivă (laser Alexandrite și laser Dioda), cu eficiență maximă.

Reprezentanții Queen Elisabeta au explicat că „tratamentul cu laser Alexandrite și Dioda este considerat tehnologie de ultimă generație în domeniul epilării definitive, datorită luminii cu lungime de undă 755 mm care este absorbită de melanină din rădăcina firului de păr, el are capacitatea de a livra nivelul optim de energie, pentru a distruge precis țesutul țintă, fără a afecta țesuturile înconjurătoare.

Este utilizat în scop estetic pentru îndepărtarea pilozității excesive, dar și în scop medical, în tratarea foliculitei. Datorită funcției de răcire, clienții simt mai puțină durere și disconfort, se poate realiza și pe o piele bronzată, fiind necesare între 6 și 10 ședințe, rezultatele fiind vizibile încă de la prima ședință cu o reducere semnificativă a pilozității nedorite”.