Echipa de minivolei feminin a clubului ACS Kinder Suceava, formată din eleve la Școala Gimazială ,,Ion Creangă”, a participat zile trecute cu bune rezultate la un turneu oficial desfășurat la Iași. Fetele antrenate de Ionuț Beligan au evoluat cu aplomb, izbutind să câștige toate cele trei partide din program, după cum urmează: 3-0 cu CSS Unirea Iași, 3-2 cu CSS Botoșani și 3-0 cu HV Juniori Iași. În urma acestor rezultate se mențin pe prima poziție în ierarhia Seriei A a Campionatului Național de Minivolei.

„Cu toate că ne-am prezentat la competiție cu mai multe jucătoare răcite, mă bucur că am reușit să ne impunem pe linie. Aceleași așteptări le avem și de la următorul turneu, care va avea loc la Botoșani, în zilele de 14 și 15 decembrie, obiectivul nostru fiind acela de a ne consolida poziția de lider, intenția noastră fiind de a ne califica la turneul semifinal. Sunt pe deplin satisfăcut de modul cum s-au prezentat fetele până acum, iar pe această cale doresc să le mulțumesc părinților pentru sprijin”, a declarat antrenorul Ionuț Beligan.

Gruparea ACS Kinder Suceava a folosit următoarele jucătoare în turneul de la Iași: Elisa Lupchian, Ilinca Zaharia, Lorena Buiciuc, Maria Cimbru, Alexandra Huluță, Maria Radu, Daria Șiean, Rianna Bradu, Sofia Lescischi și Daria Rusu.