Foresta a anunțat în mod oficial transferul atacantului Iosif Netbai, de la Bucovina Rădăuți. Jucătorul în vârstă de 28 de ani, care a mai evoluat în trecut pentru CSM Roman, TransDor Tudora, Sănătatea Darabani și FC Hărman, este al doilea fotbalist adus pe filiera rădăuțeană, după fundașul central Vasile Vitu, care a semnat contractul cu gruparea suceveană zilele trecute. Tot la Bucovina Rădăuți a activat în ediția precedentă de campionat și noul cuplu de antrenori al Forestei, format din localnicii Dorin Goian și Daniel Bălan.

Cam acestea sunt noutățile din curtea „galben-verzilor” la starul pregătirii de vară, care se va produce miercuri, 8 iulie, la ora 10.00, la stadionul Areni.

 La capitolul plecări, gruparea suceveană a confirmat despărțirea de portarul Haralambie Mociu, de fundașii centrali Savane Mamadou și Adrian Neacșu și de mijlocașul Florin Burghele.

O veste bună este faptul că Primăria Suceava, care reprezintă principala sursă de finanțare a echipei, și-a reiterat sprijinul pentru activitatea fotbalistică, edilul Ion Lungu dând asigurări că Foresta va primi întreaga sumă de bani alocată de către Consiliul Local pentru anul 2020.