Formația Șomuz Fălticeni a terminat sezonul de toamnă pe locul 5, iar conducerea clubului spune că obiectivul rămâne în continuare cel declarat la debutul competiției, adică locurile 1-2. Iulian Darabă, directorul sportiv al formației din Fălticeni, a precizat că ecartul de 5 puncte față de echipele clasate pe primele trei locuri nu este de nerecuperat, iar cu o bună pregătire de iarnă și prin aducerea a 3-4 jucători obiectivul rămâne unul realizabil.

Între timp, Șomuz Fălticeni s-a despărțit de cinci jucători. Este vorba de columbianul Andres Zapata, de ivorianul Jean Frederic Bady, precum și de juniorii Alexandru Micloș și Gavril Ciotu. Din lot nu mai face parte nici Toader David, care a revenit la Juniorul Suceava după ce i-a expirat perioada în care a fost împrumutat la Fălticeni.

Reunirea lotului este programată pentru data de 18 ianuarie, iar pregătirea se va face exclusiv pe plan local, fără să se meargă în cantonament. ”Ne dorim să perfectăm un număr de 5 sau 6 jocuri de verificare. Practic, intenția noastră este să avem câte un meci de pregătire pe săptămână. Pentru o parte din meciuri avem deja acordul echipelor adverse, iar până când se va suna reunirea sper să avem bătute în cuie toate partidele de verificare”, a mai menționat Iulian Darabă.