Echipa locală Foresta Suceava a perfectat încă trei meciuri de verificare pentru a pregăti sezonul de primăvară. Formația antrenată de sârbul Ivan Gvozdenovic va juca pe 10 februarie cu Gloria Buzău, pe 16 februarie cu Sporting Vaslui, iar pe data de 27 februarie cu Dacia Unirea Brăila. Cele trei meciuri se adaugă celorlalte patru care au fost deja antamate. Astfel, Foresta va disputa partide de pregătire pe 31 ianuarie cu CSM Pașcani, pe 13 februarie cu Aerostar Bacău, pe 20 februarie cu CSM Focșani și pe 24 februarie cu Știința Miroslava.

Cu ocazia acestor meciuri de pregătire vor putea fi urmăriți la lucru și noii veniți la echipă. Este vorba de sârbul Darko Terzic, jucător cu profil defensiv. În vârstă de 22 de ani, jucătorul sârb joacă pe postul de mijlocaș defensiv, iar în ultima parte a actualului sezon a evoluat pentru Radnicki Sombor, din țara sa natală. Celălalt transfer parafat de oficialii clubului Foresta este francezul Yanis Zouaoui, în vârstă tot de 22 de ani.

Pe de altă parte, imediat după încheierea sezonului de toamnă, conducerea grupării de pe Areni a renunțat la trei fotbaliști, este vorba de brazilianul Patrick Da Silva și de mijlocașii Cosmin Rotaru și Robert Dicu, fiind de așteptat să mai plece și alți jucători odată cu perfectarea noilor transferuri.

Foresta a încheiat sezonul de toamnă al Ligii a III-a pe poziția secundă a Seriei I, la egalitate de puncte cu alte două formații, Știința Miroslava și Bucovina Rădăuți.