Anul 2020 s-a încheiat cu o veste tristă pentru iubitorului sportului, după ce fostul mare fotbalist sucevean Constantin Bosânceanu a încetat din viață la vârsta de 54 de ani. Acesta s-a simțit rău în cursul zilei de miercuri, a fost internat în spital, însă nu a mai putu fi salvat. S-a stins din viață în după amiaza zilei de joi, cu puține ore înainte de intrarea în noul an. Cauza decesului, infarct miocardic.

Un tip bonom și mereu pus pe glume, Constantin Bosânceanu a fost îndrăgit de toți cei care l-au cunoscut pentru caracterul său curat, iar prin dispariția sa lumea sportului sucevean a devenit mult mai mai săracă.

Născut la 26 august 1966, Bosânceanu a fost unul dintre cei mai apreciați fotbaliști suceveni, ajungând să evolueze în anii 90 pentru Oțelul Galați, o formație de cupele europene la acea vreme. După încheierea activității sportive a rămas implicat în fotbal, activând ca maseur la Rapid CFR Suceava și Foresta.

Bosânceanu, poreclit în lumea fotbalului „Boxeru”, a jucat în cariera sa pentru Bucovina Suceava, Oţelul Galaţi, Rocar Bucureşti, Vega Deva şi Unirea Botoşani.