Cupa Select la tenis de câmp, care s-a desfășurat în balonul presostatic de la Complexul Sportiv Unirea, a avut parte de o participare numeroasă.

Pentru o triere echilibrată a concurenților, turneul, care face parte din Circuitul Național „Sportya”, a fost structurat de către organizatori pe diferite niveluri de valoare. Astfel, tabloul de concurs de la nivelul 5 a fost disponibil tenismenilor începători, în timp ce nivelurile 6 și 7 s-au adresat practicanților acestui sport din ce în ce mai avansați.

Cupa Select a avut în program și un concurs de dublu de nivelul 6.

Astfel, turneul de simplu de la nivelul 5 s-a încheiat cu victoria suceveanului Dorin Zaharia, care a trecut greu în finală, cu 6-3, 5-7, 10-7, de ieșeanca Nicoleta Laura Boboc. În careul de ași și-au mai făcut loc Daniel Isopescu, din Frătăuții Noi, și venerabilul câmpulungean Ilie Țebrean.

La nivelul 6, câștig de cauză a avut fostul mare fotbalist Dorn Goian, care a învins în meciul decisiv pentru titlu pe un alt sucevean, este vorba de Alin Leuciuc. Un parcurs bun au mai reușit Mihai Ududec și Costel Avram, care s-au oprit în semifinale.

În ceea ce privește concursul de la nivelul 7, învingător s-a încununat longilinul humorean Gheorghiță Șestac. Pe locul secund s-a clasat Petru Vicovanu, din Horodnicu de Jos, podiumul fiind completat de Bogdan Costan (Rădăuți) și de botoșăneanul Cătălin Luca.

La dublu, cei mai în formă s-au dovedit a fi sucevenii Mihai Ududec și Cristi Roman, care au dispus în finală de perechea Petru Vicovanu / Mihai Roșu. Poziția a treia a revenit cuplurilor Costel Chelariu / Silviu Mureșan și Ionel Șuiu / Costel Avram.