Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” Botoşani aduc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, pe 21 şi 22 noiembrie, de la ora 19:00, spectacolul „Titanic vals” de Tudor Muşatescu. Regia: Dan Tudor. Scenografia: Mihai Pastramagiu.

„Una dintre cele mai frumoase piese de teatru româneşti, în care moravurile îmbogăţiţilor peste noapte trezesc hilare şi, totodată, tragice ambiţii politice - Titanic vals, de Tudor Muşatescu - ne apare actuală şi astăzi. Personaje cu anvergură caracterială sau simpli fripturişti ai tranziţiei se desfăşoară în faţa spectatorilor sau telespectatorilor, într-o manieră apropiată zilelor noastre. Iată câteva elemente ale unei piese de teatru cu aromă de vals şi ale vieţii unui dramaturg de excepţie”, dupăcum amintea un cronicar, sunt doar câteva elemente care ar trebui să îi aducă pe suceveni în sala de spectacol.

Biletele costă 20 de lei şi 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava sau de la difuzorii din şcoli. Informaţii la telefon: 0230 523 718.