Trupa de jazz Gerdband concertează miercuri, 20 iunie, la Auditorium ”Joseph Schmidt”, începând cu ora 19,00.

Prețul unui bilet este de 10 lei sau 5 lei pentru studenți, elevi și pensionari. Acestea pot fi procurate și online de pe ccs-sv.ro sau biletesuceava.ro. Informații la 0752 092 606.

Spectacolul este organizat de Casa de Cultură a Studenților Suceava.

Aflată în turneu în România, trupa vine să cânte cele mai apreciate piese de pe cel mai recent album, Nevertheless, care propune un amestec interesant de jazz modern, îmbinat cu sunete parțial clasice, parțial pop. La baza acestora stau teme antrenante și improvizații complexe. Compozitorul și liderul trupei a creat ceva diferit, și împreună cu basistul Mario Fadani și percuționistul Dirik Schligen, creează ceva special și prețios.

Potrivit organizatorilor, „Gerdband este o formație excepțională, care generează un sunet distinctiv. Toți cei trei membri ai trupei sunt specialiști în tehnică și improvizație, cu o pasiune profundă pentru instrumentele lor. Trioul interpretează exclusiv compozițiile originale ale lui Gerd Baier, ceea ce permite dezvoltarea propriilor idei muzicale ale tuturor membrilor. Așteptați-vă la improvizații uimitoare, note melancolice, ritm energic, sunete ambientale și o atmosferă palpitantă. Gerd Baier: keyboard & compoziție, Mario Fadani: contrabas & chitară bas, Dirik Schilgen: tobe”.