O suceveancă în vârstă de 26 de ani, victimă a unui accident rutier, internată într-un spital din Cluj-Napoca, are nevoie urgent de sânge.

Tânăra, Florentina Sumuciuc, este internată la secția Terapie Intensivă, Chirurgie 1, la Cluj-Napoca, fiind în comă profundă, cu multiple leziuni grave după ce a fost accidentată pe o trecere de pietoni din Cluj. Cei care doresc să doneze pentru tânăra în vârstă de 26 de ani trebuie să menţioneze că donează pentru Sumuciuc Florentina.

Fratele tinerei a făcut un apel disperat pe internet:

„Deși nu am vrut să fac public, mă văd nevoit din disperare:

Am nevoie de donatori de sânge (orice grupă, la orice centru de transfuzii din țară), urgent.

Donația să fie făcută în contul Florentina Sumuciuc (sora mea), care este internată în comă profundă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj - secția Chirurgie 1, în urma accidentului de ieri (accidentată violent pe trecerea de pietoni din fața Metro Cluj).

Avem nevoie ca cine donează să ceară adeverință unde să fie specificat că s-a donat pentru Sumuciuc Florentina și să fie specificată cantitatea donată.

Avem nevoie de poze cu aceste adeverințe pentru a le prezenta la spital, pentru a elibera aceeași cantitate de sânge pentru ea, la centrul din Cluj.

E-mail: andreisumuciuc@gmail.com / dumitrusumuciuc@gmail.com”