Un bărbat de 47 de ani a ajuns în arestul Poliţiei Suceava după ce şi-a agresat un vecin şi pe mama acestuia şi a provocat mai multe distrugeri.

Secţia 10 Poliţie Rurală Gura Humorului a fost sesizată luni seară de un bărbatde 38 de ani, din comuna Drăgoiești, despre faptul că vecinul său de 47 de ani l-a agresat atât pe el, cât și pe mama sa, o localnică de 69 de ani, și a provocat distrugerea unui gard.

Din primele cercetări, poliţiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în curtea agresorului, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul de 47 de ani l-a lovit cu pumnii pe consăteanul său, după care l-a urmărit până în curtea locuinţei sale, unde a lovit-o pe mama acestuia peste mână cu o bucată de lemn.

Ulterior, prin ruperea unor bucăţi de lemn din gard, agresorul a pătruns în livada persoanei vătămate și a incendiat o suprafaţă mică de iarbă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, „violare de domiciliu” și „distrugere”, bărbatul de 47 de ani fiind reţinut de poliţiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul IPJ Suceava.