Un tânăr din Siret, aflat sub influenţa alcoolului, a încercat să se sinucidă înghiţind toate medicamentele găsite în casă, după ce a pierdut sume mari de bani la aparatele electronice de noroc.

Poliția orașului Siret a fost sesizată luni seară că la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din localitate a fost adus un tânăr de 30 ani, localnic, cu diagnosticul ingestie voluntară de medicamente și alcool.

Din verificări s-a stabilit că, în timp ce se afla la domiciliu, în jurul orei 16.50, acesta a sunat-o pe telefonul mobil pe soția sa și i-a relatat faptul că a consumat alcool și a luat toate pastilele pe care le-a găsit în locuință.

În scurt timp femeia s-a deplasat la domiciliu, unde l-a găsit pe soțul ei într-o stare avansată de ebrietate și totodată a constatat că acesta a luat mai multe pastile. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital, fiind diagnosticat cu „ingestie voluntară de medicamente și alcool”, iar ulterior a fost transferat la Spitalul de Urgenţă Suceava pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Soţia tânărului le-a declarat poliţiştilor că în ultima perioadă soțul ei a pierdut mai multe sume de bani la aparatele electronice de noroc și din acest motiv a încercat să se sinucidă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.