Doi sportivi de la Clubul ACS Invictus Moldoviţa, Mihaela Chiraş şi Vasile Cocerhan, au obţinut Locul I şi medalie de aur la Concursul DanceStar, cea mai mare competiţie de dans din ţară, la secţiunea National/Folkloric Dance. Concursul a avut loc duminică, 17 martie, la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca.

„Mulţumim părinţilor pentru toată susţinerea şi mulţumim vouă că sunteţi mereu alături de noi”, a fost mesajul transmis de Emanuela Alina Mititel, preşedintele fondator al Asociaţiei Club Sportiv Invictus Moldoviţa, antrenor şi coregraf în cadrul clubului la diferite discipline, care face totul din dorinţa de a promova performanţa sportivă pentru toate categoriile de vârstă, pentru a oferi posibilitatea tuturor de a practica un sport şi pentru a-şi pune în evidenţă calităţile sportive.

Cu o săptămână în urmă, la București, a avut loc o altă ediție a concursului DanceStar, la care sportivii din Moldovița s-au prezentat foarte bine, obținând mai multe premii. Cele patru echipe care au participat la competiția de la București s-au prezentat sub numele Moldovița All Star.

Locul I: Solo Children – National Folclor: Antonia Elena Coca;

Locul I: Solo Mini – MTV Comercial: Alexandra Xenia Visoiu;

Locul I – Duo/Trio/Cuartet Children – MTV Comercial: Gabriela Simerea Moroșan, George Loba Nicolae;

Locul III: Duo/Trio/Quartet: Dalia Belei Priscorneac, Ștefana Maria Coroamă, Antonia Elena Coca.