Duminică, 24 martie, de la ora 18.00, la sala Auditorium „Joseph Schmidt” din Suceava se va desfăşura cea de-a IX-a ediţie a concursului Music Star, a cărui iniţiator şi coordonator este prof. de educaţie muzicală Cristian Doboş, de la Colegiul Naţional “Petru Rareş” din Suceava. Music Star este un concurs de interpretare muzicală destinat elevilor colegiului menţionat şi studenţilor de la Universitatea "Ştefan cel Mare" din Suceava.

Potrivit prof. Doboş, după ce trec de preselecţii, cei mai buni interpreţi şi cele mai bune grupuri trebuie să interpreteze în concurs, live, o piesă românească sau din repertoriu internaţional, sau o compoziţie proprie.

Lupta pentru premiile în valoare totală de peste 3.000 de lei oferite de către sponsorul concursului, respectiv magazinul Expert Music, se dă anul acesta pe două secţiuni: o secţiune pentru elevii Colegiului Naţional "Petru Rareş" şi o secţiune pentru studenţii suceveni. Se mai oferă premiul de popularitate, premiul de compoziţie, premiul pentru cel mai bun instrumentist şi trofeul Music Star pentru cea mai bună reprezentaţie din concurs.