Grupul vocal de pop-opera Dimma’S va concerta vineri, pe 29 martie, de la ora 19.00, pe scena Auditoriumului ”Joseph Schmidt” din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (str. Universităţii, nr. 13).

De la "Zaraza" sau "My Way", până la celebra "O sole mio", Dimma'S va oferi o seară de neuitat prin interpretări pop-opera ale unor melodii celebre şi de muzică clasică. Preţul unui bilet este de 10 lei sau 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de pe www.ccs-sv.rosau de la sediul Casei de Cultură a Studenţilor Suceava.

Pentru prima oară în Suceava, format din Anton Babiaş, Claudiu Chereji, Aurelian Filip şi Nicolae Ilincăi, grupul Dimma'S are în componenţă patru solişti profesionişti care s-au bucurat de-a lungul timpului de colaborări importante.

Povestea formaţiei Dimma’S a început în 2017. Este formată din artişti profesionişti în domeniu, repertoriul lor fiind unul variat, care acoperă toate genurile de muzică care exprimă eleganţă.

Potrivit organizatorilor, în sezonul actual grupul are un repertoriu impresionant şi variat, format din melodii cunoscute atât româneşti, cât şi internaţionale, adaptate stilului şi vocilor soliştilor.

Spectacolele lor au ca punct focal eleganţa, atât vizuală cât şi fonică, iar interpretarea în stilul lor caracteristic a unor melodii celebre aduce un plus de stil şi rafinament oricărui eveniment.

Cvartetul Dimma'S este reprezentat şi promovat de către "Transilvania Classic - Opera and Theater Agency".

Informaţii suplimentare despre concert la 0752 092 606.