Cea de a IX-a ediţie a Festivalului „Zile şi nopţi studenţeşti” (ZNSt) începe luni, 13 mai 2019, cu un concert susţinut de Ioana Ignat, iar in deschidere, trupa Artis Band. Acesta va avea loc pe Esplanada Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava, de la ora 20:00.

Mai mult de 100 de evenimente se vor desfăşura pe parcursul celor 3 săptămâni, sub egida Festivalului ZNSt USV 2019, incluzând concursuri studenţeşti individuale şi pe echipe, evenimente educaţionale extracurriculare, spectacole de muzică, teatru şi film, jocuri şi activităţi sportive, conferinţe şi ateliere de lucru, acţiuni civice şi seri sociale. Intrarea la aceste evenimente este liberă, în limita locurilor disponibile. Participarea la competiţii este strict adresată studenţilor din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava.

Festivalul „Zile şi nopţi studenţeşti” este un proiect coordonat de Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava (ASUS), împreună cu Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava şi Casa de Cultură a Studenţilor Suceava, cu implicarea activă a celorlalte organizaţii studenţeşti din Universitate.

ZNSt USV 2019 îşi propune să atragă şi să implice studenţii în activităţi extracurriculare de natură educaţională, culturală, sportivă, socială şi civică, precum şi să dezvolte voluntariatul şi să ofere studenţilor şansa de a se promova prin aceste evenimente.

Pentru a consulta programul şi a fi la curent cu evenimentele organizate, puteţi accesa pagina de facebook oficială https://www.facebook.com/znst.asussv.ro/ sau site-ul www.usv.ro .