Un bărbat a fost grav rănit, după ce buldozerul cu care lucra s-a prăbuşit, odată cu podul pe care efectua reparaţii, în albia râului Bistriţa. Accidentul s-a petrecut marţi la prânz, pe un pod din beton care deservea drumul comunal 90B, în comuna Ciocăneşti, manevrantul utilajului ajungând la Spitalul Municipal Vatra Dornei pentru îngrijiri medicale.

Primele cercetări efectuate la faţa locului au stabilit că bărbatul, angajat ca mecanic pe utilaj la o societate comercială din municipiul Câmpulung Moldovenesc, făcea în acea zi lucrări de reabilitarea a podului de peste râul Bistriţa. În jurul orei 13.00, în timp ce spărgea asfaltul cu un agregat picon, cel mai probabil din cauza greutăţii utilajului şi a vibraţiilor produse, un segment de pod a cedat şi s-a prăbuşit cu tot cu utilaj în albia râului Bistriţa. Bărbatul a căzut din buldozer şi a fost grav rănit, fiind preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la spital, unde a fost diagnosticat de medici cu traumatism de coloană lombară cu fractură de torace L2.

Având în vedere starea de sănătate a bărbatului, a fost luată decizia transferării acestuia la Spitalul Judeţean Suceava, pentru investigaţii de specialitate. Accidentul petrecându-se în timpul serviciului, a fost notificat Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava, pentru demararea unei anchete care va stabili vinovăţia în acest caz. A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.